VIDEO: Linkin Park mají venku nový klip. Na počest Chestera

Vydáno: 18.09.2017 21:20 - Mates Krč

Psal se čtvrtek 20. července a světem se začala šířit informace o sebevraždě Chestera Benningtona. Smrt zpěváka Linkin Park si budeme připomínat ještě hodně dlouho.
Smutná zpráva šokovala miliony fanoušků po celém světě, pravé peklo ale začalo především manželce, šesti dětem a zbytku Linkin Park. Trvá dlouho, než se s něčím takovým člověk srovná, pokud vůbec někdy. Chesterova kapela dnes z lásky ke svému frontmanovi vydala nový videoklip ke skladbě "One More Light". Klip je setříhaný z koncertních a zákulisních videí s Chesterem, které ukazují celý zpěvákův život na scéně. Víc asi není třeba dodávat. Na klip koukněte na konci článku.

Linkin Park také zveřejnili místo a datum vzpomínkového koncertu na Chestera Benningtona. Vystoupení proběhne 27. října 2017 na legendárním Hollywood Bowlu v Los Angeles.


Chestere, vzpomínáme. Emotivní třístránkový článek o Chesterovi a plakát z letošního Aerodromu najdete v zářijovém Fakkerovi. Seženete v trafikách sítě Relay a dalších shopech za 49 Kč. V elektronické verzi za 39 Kč.


Linkin Park F!



One More Light (Official Video) - Linkin Park



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení