Zemřel zpěvák The Black Dahlia Murder. Spekuluje se o sebevraždě

Vydáno: 12.05.2022 11:20 - Petr Adámek

Zemřel Trevor Strnad, zpěvák melodic deathmetalové úderky The Black Dahlia Murder. O tragické události informovala na sociálních sítích kapela. Strnadovi bylo pouhých 41 let.
V prohlášení sdělujícím ztrátu spoluhráče kapela napsala: "S hlubokým zármutkem oznamujeme úmrtí Trevora Scotta Strnada. Milovaný syn, bratr a parťák v dobrých časech byl zbožňovaný všemi, kteří ho potkali. Chodící encyklopedie všeho kolem hudby. Měl rád objetí, rád psal a byl to jeden z největších bavičů. Jeho texty poskytovaly světu příběhy a kouzla, hrůzu i rozmar. Bylo jeho životem vás bavit."

Příčina smrti nebyla oficiálně potvzena, nicméně kapela ke svému oznámení připojila číslo Národní linky pro prevenci sebevražd. (800-273-8255)

Soustrast kapele a rodině vyjádřili např. Suicide Silence, Matt Heaffy z Trivium, Jamey Jasta z Hatebreed, nebo frontman Bury Tomorrow Daniel Winter Bates.

The Black Dahlia Murder vznikli v roce 2000 a Strnad byl jediným původním členem kapely. Skupina vydala devět studiových alb, počínaje "Unhallowed" z roku 2003 až po jejich nejnovější počin "Verminous" z roku 2020. The Black Dahlia Murder měli podpořit Parkway Drive na jejich jarním turné, ale šňůra bylo nedávno Parkway Drive zrušena s odkazem na "vnitřní konflikty uvnitř kapely".


The Black Dahlia Murder - Sunless Empire - from the Yule 'Em All stream on December 18, 2020




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení