VIDEO: Dymytry jsou zase brutální! S Noidem v čele chytli nový dech

Vydáno: 25.04.2024 17:26 - Ondra Weisbauer

Vydat rovnou dvě písně během dvou týdnů, to je produktivita, která by nám mohla strhnout normy! Název nového singlu Dymytry o budoucnosti sice váhá, ale my nikoliv. Václav Noid Bárta do Dymytry už zkrátka patří!
Nedávné vydání písně "Máme svoji tvář", na které se naše maskovaná parta podílela spolu se skupinou Traktor, vzbudilo spíše rozporuplné reakce. Ostatně není se čemu divit. Ačkoliv zde definitivně vynikala melodičnost Noidova hlasu i poselství upraveného textu, šlo pouze o cover ikonické písně "Legends Never Die" z herní série League Of Legends (v původní podobě od Against The Current). To nikdy nepotěší tolik jako pravá autorská tvorba.




Tím se ovšem dostáváme k úplně jinýmu kalibru - hlavnímu tématu článku - novince jménem "Zítřek nám nikdo neslíbí". Zběsilé tempo, sborové skandování i střídání Noidova úctihodného growlu spolu s mohutným čistým hlasem, téhle bandě navrací náboj, který jí už dlouho scházel. Ač se budoucnost často může zdát nejistá v lecčems, Dymytry jí jdou vstříc důstojně a s plnou silou.



Dymytry - ZÍTŘEK NÁM NIKDO NESLÍBÍ (Official Video)


Dymytry / Traktor - MÁME SVOJI TVÁŘ (Official Video)


Legends Never Die (ft. Against The Current) | Worlds 2017 - League of Legends





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení