Enter Shikari, Rancid, Lionheart, Anti-Flag. Mighty Sounds startuje už příští týden

Vydáno: 16.06.2023 15:10 - Tisková zpráva

Festival Mighty Sounds má venku podrobný harmonogram 17. ročníku. Už za týden, konkrétně 23. - 25. června, se v Táboře představí to nejlepší z punkrocku, ska, punku, hardcore, rockabilly a spřízněných žánrů.
Vrcholem festivalu bude bezpochyby nedělní vystoupení kapely Rancid, legendy, která brilantně propojuje žánry punk a ska a nezřídkakdy zabrousí i do subžánrových škatulek jako reggae či oi!, na jejichž pilířích je festival Mighty Sounds postavený. Ani ostatní dny ovšem s hudební nabídkou nezaostávají. V pátek zahrají Enter Shikari, pro řadu fanoušků největší lákadlo festivalu, nebo Dog Eat Dog či Black Flag. V sobotu vystoupí Dub FX, ale také Wolfbrigade nebo Ignite. Neděle pak bude pro mnohé skutečným hudebním maratonem, představí se Frank Turner, Hatebreed, The Interrupters a na závěr již zmiňovaní Rancid.




Pozadu opět nebude ani nabídka alternativního divadla, letos se fanoušci můžou těšit na Underground Comedy, slam poetry nebo burlesku Kabaret Punklesque. K tomu je nutné počítat se skvělými DJs, dalším pestrým doprovodným programem a nabídkou výborného jídla.

Vstupenky na všechny tři festivalové dny jsou nyní v předprodeji za 3290 Kč a pořídit je lze ZDE. Veškeré informace o programu i o nákupu vstupenek lze nalézt na festivalovém webu.



Mighty Sounds

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení