VIDEO: Příběh známého kanibala opět ožívá. Po Rammstein ho připomínají Skynd

Vydáno: 05.07.2022 16:31 - Dominik Šidlo

Elektronické industriální duo Skynd složené ze zpěvačky Skynd a multiinstrumentalisty jménem Father nepřestává šokovat. Jejich nový song vypráví o Arminu Meiwesovi.
Tahle drsná a ničeho se nebojící dvojka je pověstná svými true crime tématy. Obdiv k jejich projevu vyjádřil i Jonathan Davis (Korn) a dokonce jim s jedním songem vypomohl. O kvalitách Skynd jsme se mohli přesvědčit i my, naposledy před pár týdny na Rock for People.

A že nevíte, kdo je to Armin Meiwes? Jinak zvaný Rotenburg Cannibal nebo The Master Butcher na sebe strhl pozornost v roce 2001, kdy zabil a snědl člověka, který se k tomuto účelu dobrovolně přihlásil. Před tím se společně pokusili sníst odříznutý penis oběti. Meiwes byl v roce 2002 odsouzen k osmi letům ve vězení, načež při dalším soudu v roce 2006 se tento trest prodloužil na celoživotní. O Arminovi referovali už v roce 2004 Rammstein v songu "Mein Teil".

Pokud vás poslední informace šokovaly, nedoporučujeme se dívat na videoklip.

Jestli však máte žaludek i na tohle, vězte, že Skynd se chystá navštívit pražskou venue MeetFactory. Stane se tak 10. září.



SKYND - 'Armin Meiwes' (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení