Naštvaný kytarista protestoval kytarovým sólem přímo před zubařskou ordinací

Vydáno: 19.04.2022 10:20 - Eliška Válková

Tady někdo asi opravdu nesnáší zubaře. Svůj protest proti nekalým praktikám jedné z poboček Western Dental vyjádřil nespokojený pacient opravdu hlasitým kytarovým sólem. Muž u toho měl po ruce transparent s všeříkajícím nápisem "Western Dental Sucks".
Nejspíš se ptáte, co ho tak vytočilo. Celou akci zachytila z auta jedna žena a video pak umístila na svůj Twitter. Video se začalo velmi rychle šířit, netrvalo dlouho a přihlásil se k němu i jeho aktér. Ten na svém účtu vysvětlil, co ho k originální formě protestu vedlo.

"Tohle místo bylo pro mě a mého syna učiněnou noční můrou," začíná muž své vyprávění. Dostává se k tomu, že místo se rozhodl se svým synem navštívit na základě výborného hodnocení na Googlu. Jenomže hned jak přišli, dozvěděl se, jak to s těmito recenzemi doopravdy je. "Pracovnice Nancy vás vezme dozadu a udělá vám rentgen, jenže než se vůbec začnete bavit o ceně, trvá na tom, abyste napsali kladnou recenzi."

Muž svůj zážitek uzavírá tím, že se cítil opravdu podvedený, protože všechny recenze na Googlu byly lživé. Nakonec připojil doporučení pro ostatní, aby si za péči o chrup připlatili a této organizaci se raději vyhli.


Western Dental Sucks



Na jeho originální protest se můžete rovnou podívat. Co se lidí z Western Dental týče, nezbývá než doufat, že se jim brzy někdo podívá na zoubek.


01Ic-8dOebg



 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení