VIDEO: Deloraine připomínají koncertní léto ohnivými live klipy

Vydáno: 15.12.2021 20:50 - Ondra Weisbauer

Chybí vám ty uvolněné dny plné slunce, radosti a hlavně koncertů? Nám teda jo, takže si je připomínáme živými klipy z koncertů brněnských pohanů Deloraine. Ponořte se do vlastních vzpomínek i světa Sapkowského Zaklínače hned teď!
Ve videoklipech točených během horkých červencových dní, kapela vábí na největší hity čtyři roky staré debutové desky "Vlaštovka" - "Zaklínač" a "Yennefer". Geraltu z Rivie, známému také jako Řezník z Blavikenu nebo Bílý vlk, věnovala kapela klip z koncertu na hradě Špilberk, který se odehrál 15. července.




Záběry k písni o čarokrásné Yennefer (která se na koncertě skutečně objevila) se odehrály v malebné Zemi Keltů v Nasavrkách za festivalu Lughnasad. Obě akce proběhly za velkolepé pagan show plné plamenů (ať už šlehajících k nebi za pomoci přístrojů, nebo kejklířů), doprovodných bubeníků a hlavně tance, kterých si užili fanoušci habaděj. Teď nezbývá, než se dotázat na dvě otázky: "Vidíte se v některém z klipů?" a "Už je ti teplo, děvče?"

Pokud jsou Deloraine něco pro vás, nenechte si ujít jejich poslední letošní koncerty. 17. prosince se ukážou v brněnské Melodce a 18. prosince v pražském Futurum Music Bar.  


Deloraine - ZAKLÍNAČ (The Witcher, Wiedzmin, Ведьмак) OFFICIAL LIVE VIDEO 4K, subs

Deloraine - Yennefer (OFFICIAL LIVE VIDEO), subs

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení