The Dillinger Escape Plan chystají speciální gig na Brutal Assault. S původním zpěvákem

Vydáno: 12.04.2024 21:51 - Tisková zpráva

The Dillinger Escape Plan vystoupí letos na Brutal Assaultu v rámci exkluzivní show pro střední a západní Evropu. Těšit se můžete na speciální set k 25. výročí vydání svého debutového alba Calculating Infinity (s několika dalšími hity).
The Dillinger Escape Plan, kteří posunuli hranice extrémního metalu, mají miliony příznivců a ovlivnili tisíce hudebníků, se k této speciální příležitosti vrátí po sedmi letech na pódium. Vystoupí s nimi Dimitri Minakakis.

"Chtěl bych touto cestou poděkovat všem, že mě opět přivítali na pódiu při jubilejním dvacátém pátém výročí k 'Calculating shows'. Sledovat své kamarády, jak cestují po světě a dosahují s kapelou velkých cílů bylo někdy hořkosladké jako 'Sugar Coted Sour'. Byl jsem hrdý, ale zároveň jsem si chtěl znovu stoupnout na pódium a zazpívat ty songy, které jsem napsal, pro vás všechny, kteří jste začali kapelu sledovat po mém odchodu," uvádí Dimitri, který kapelu v roce 2001 z rodinných důvodů opustil.

"Teď ale přišel čas, abychom my tři, spolu s kámošem Billym, který se na tvorbě Dillinger podílel nejdéle a nejplodněji, a skvělým Jamesem Lovem, poslali naši první desku do světa tak, jak jsme k tomu v minulosti nikdy neměli příležitost," vzkazuje Dimitri.

The Dillinger Escape Plan dosáhli s albem "Calculating Infinity" obrovských úspěchů a s více než 100 000 prodanými kopiemi se v té době stalo nejprodávanějším albem Relapse Records. Kritiky je označované jako průlomové v hardcore punk a heavy metalové hudbě. S šesti vydanými alby se The Dillinger Escape Plan rozhodli v roce 2017 ukončit svou činnost. K výročí vydání tohoto alba se však rozhodli vrátit exkluzivně na pódia a přinést své speciální vystoupení fanouškům Brutal Assaultu.



The Dillinger Escape Plan - Calculating Infinity





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení