„Co mají společného ženy a kytary?“ TOP 8 hlášek Slashe

Vydáno: 01.04.2024 22:11 - Redakce

Slash spolu s Mylesem Kennedym a kapelou The Conspirators se po pěti letech vrací do Česka! Tentokrát vystoupí ve Winning Group Areně v Brně. Pište si do diářů: 18. dubna, Brno.
"Deset let v kuse jsem chlastal půl galonu vodky denně ještě předtím, než jsem vyšel ven z domu. V pětatřiceti jsem zkolaboval a řekli mi, že mi zbývá od šesti dní do šesti týdnů života. Řekl jsem jim: Hm, tak to si nemyslím."


Slash přežil. Dokonce si zvykl být doma, starat se o kočky a stavět Lego s děckama. Ale... to přišlo až časem. Každopádně tenhle cápak vždycky bezvadně hlásil...


  1. Skvělý vedlejší účinek kožených kalhot spočívá v tom, že když si do nich nachčiješ, vypadá to líp, než když to uděláš do džínsů.

  2. Heroin je zkurveně skvělá droga. Ale i tak je to zlo.

  3. Riziko není slovo z mojí slovní zásoby zásobě. Je to moje samotná existence.

  4. Vždycky jsem všechno dělal po svém. Hraju na kytaru po svém, dostal jsem se na hranu po své, vystřízlivěl jsem po svém. A pořád jsem zde. Jestli si to zasloužím, už je jiná otázka.

  5. Myslím, že kdokoliv, kdo je skutečný feťák, má přirozené souznění s ostatními feťáky. Nějak vím, že sdílíme stejné zájmy. Ta závislost k tobě mluví. Aniž bys to věděl, přitahují tě.

  6. Nemůžeš čekat, než ti osud dá, co si myslíš, že si zasloužíš, musíš si to vydřít, i když si myslíš, že jsi tomu dal všechno.

  7. Neměl jsem touhu být muzikantem, ale jednou jsem na dvě vteřiny zvednul kytaru a od té doby jsem ji nepustil.

  8. Kytary jsou jako ženy. Nikdy je úplně nezmákneš.


Slash feat. Brian Johnson - "Killing Floor" (Official Music Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení