Nové album Iron Maiden pod drobnohledem Metalshop TV

Vydáno: 20.09.2021 15:20 - Petr Adámek

Jedna z nejočekávanějších metalových desek roku 2021 skončila pod mikroskopem Metalshop TV. Hostem Honzy "Koreje" Romana byl šéfredaktor Sparku Karel Balčirák a slovenský hudební publicista a moderátor Headbanger_FM Rudi Rus.
Věděli jste, že sedmnácté studiové album Iron Maiden "Senjutsu", jež vyšlo začátkem září, je hotová už od roku 2019? V téměř hodinové videorecenzi alba se toho  dozvíte mnohem víc. Řeč přišla mimo jiné na největší zbraň Iron Maiden. "Jsou kapelou, která definovala heavy metal. Našli klíč k tomu, jak se dá 40 let prožít ve velmi kreativním módu. Nejsilnějším aspektem je síla jejich skladatelského umu a jejich nekončící vášeň, což každé jejich nové album potvrzuje. I jejich alba, která nejsou kritikou úplně chválená, disponují silnou náladou nebo tématem," komentuje Balčirák a vyzdvihuje i výraznou vizuální stránku kapely.


 

Mimoto došlo k odhalení říjnové titulky Sparku, která bude patřit právě Iron Maiden. Říjnový Spark s hlavním článkem o Iron Maiden a A2 megaposterem vychází 1. října v každé dobré trafice v ČR i SR.

Iron Maiden uvidíme příští rok naživo v Praze. Koncert původně plánovaný na 7. července 2020 se uskuteční v novém termínu dne 20. června 2022 v Sinobo Stadium v Praze.




Hodnotíme novou desku IRON MAIDEN | Senjutsu

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení