Nikki Sixx, Rob Zombie, John 5 a Tommy Clufetos zakládají novou kapelu

Vydáno: 24.05.2021 09:45 - Ondra Weisbauer

S oznámením založení superskupiny se můžeme rovnou pokochat jejich prvním počinem a to cover verzí songu "I've Been Everywhere", jehož originální verzi napsal australský country hudebník Geoff Mack v roce 1959.
Dnes již ikonická skladba "I've Been Everywhere" má mnoho různých verzí po celém světě už jen podle zemí, jejichž města byla dosazována do refrénu, ale mezi nejznámější patří ta od Lucky Starra (1962) a Johnnyho Cashe (1996). Nám povědomé může být i tehdejší československé podání "Já tu zemi znám" přezpívané Ladislavem Vodičkou v roce 1986.

Tak proč si hvězdné seskupení vybralo pro své představení právě tento song? Na to odpověděl Nikki Sixx: "Tenhle song dokonale popisuje realitu hudebníka - náš život na tour je jako cestující cirkus. Jedeme z města do města, zahrajeme, něco málo pojíme, vyspíme se a jedem znova - je to poezie založená na realitě, kterou si každý z nás prožil. Když jsem o nápadu nahrát tento cover řekl Robovi, neváhal ani chvíli a nadšeně souhlasil. Každý musí cítit tu kouzelou energii, táhnoucí z této písně - lepší jsme vybrat nemohli."

Nový singl bude také součástí soundtracku akčního thrilleru "The Ice Road", ve kterém si hlavní roli zahraje Liam Neeson. Film vyjde 25. června prostřednictvím Netflixu. O jakékoliv originální práci L.A. Rats zatím žádné info nemáme, ale věříme, že v budoucnu se od nich můžeme těšit na něco velkého.


L.A. Rats - I've Been Everywhere

Johnny Cash - I've Been Everywhere



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení