Černý den Coreyho Taylora. Lékaři mu na tři týdny zakázali mluvit

Vydáno: 01.04.2021 10:15 - Petr Adámek

Na poslední březnový den roku 2021 nebude Corey Taylor vzpomínat rád. Po návštěvě svého foniatra (lékařský obor specializující se mimo jiné na problémy s hlasivkami) mu bylo důrazně doporučeno po dobu alespoň tří týdnů mlčet.
Corey Taylor je známý tím, že mluví často a rád. Nemá problém hovořit o svém zdravotním stavu, jako když si před pár lety poranil krční páteř, musel podstoupit operaci a krátce po zákroku už sdílel selfíčka z nemocnice. Nežinýruje se ani s detaily ze svého partnerského života. Svůj poslední zmíněný rozchod oznámil na Twitteru, přičemž rovnou připojil i detaily o vztahu novém.

Kromě toho je pověstný i tím, že má zásadně vždycky a na všechno názor, přičemž spousta lidí má z něj kvůli tomu srandu. Otázka "Co si o tom myslí Corey Taylor?“ prakticky zlidověla. Ostatně přízvisko "The Great Big Mouth" (volně přeloženo "Prořízlá huba") by sotva našlo vhodnějšího nositele.



Corey se přitom umí opřít i do slavných muzikantů. "Dave Mustaine? To je takový idiot! Pokaždé když otevře hubu a vypadne z něj nějaká hovadina, připadám si úplně blbě, že se mi líbí Megadeth. Říkám si vždycky: 'Mlč už, prosím!'"

Mlčet teď ale bude muset sám Corey Taylor. Podle jeho foniatra Robina Rosse je stav vážný. "Třítýdenní klidový režim je zcela nezbytný proto, aby se zamezilo budoucímu fatálnímu poškození hlasivek, které jsou neustálým žvaněním... promiňte... dlouhodobým přetěžováním v kritickém stavu," prozradil lékař reportérovi TMZ.

Taylor se ke svému nucenému bobříku mlčení dosud nevyjádřil. Podle jeho sousedů byl ovšem spatřen při návratu z obchodu, když si s sebou se zlomeným výrazem nesl židli a provaz. Jeho manželka následně potvrdila, že Corey musel vyhledat péči psychologa. Držíme palce, aby muzikant přečkal tuto životní výzvu bez hlubších psychických následků.



COREY TAYLOR — Best Funny Moments (Slipknot, Stone Sour)



„“


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení