VIDEO: Za vším zlem stojí ďábel, schytali to i Polar

Vydáno: 05.05.2019 15:50 - Dominik Šidlo

Poslední album Nova je pro Polar hotová studnice nápadů. Nejen, že ke každému songu kapela vydala lyric video, k pecce "Devil" teď dokonce vydali videoklip, v pořadí již čtvrtý.
Hned od nulté vteřiny videoklipu se ze strun Polar sype syrový hardcore, který od nich známe z posledních let. Výjimkou není ani aktuální placka Nova, chlapci jen trochu vyžehlili svůj zvuk. Typickým představitelem je právě i "Devil".

Klip, který k příležitosti vzniknul, vypráví o zlu, které nezpůsobuje nikdo jiný než sám ďábel. Ten je vyobrazován jako zcela obyčejný muž, dokáže ale zatraceně zatopit. Partnery rozhádá, přátele přiměje k bitce.. odnesli to i sami Polar, kteří si ve snímku zahráli.

Už 3. května chlapi startují svou cestu po Evropě, v jejímž rámci se otočí i v Praze, přesněji sejmou klub Underdogs, a stane se tak 8. května. Jako předkapela přijedou Tripsitter, kteří taktéž mají venku novou desku a music video.

Recenzi na album Nova najdete v aktuálním květnovém Fakkerovi. K dostání na našem e-shopu nebo v dobrých kamenných obchodech. Už teď práskneme, že jsme hodnotili velmi pozitivně.


POLAR - Devil (OFFICIAL VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení