VIDEO: Rammstein chystají celovečerní dokument

Vydáno: 18.08.2015 10:25 - Kamila Ungerová

Rammstein konečně povolili uzdu tajnůstkářství, kterým obklopovali uveřejněný trailer k celovečernímu dokumentu a záznamu koncertu v Madison Square Garden (2010).
Ačkoliv Rammstein ještě nesdělili datum vydání, už teď je jasné, že chystaný balíček  Rammstein in Amerika tvoří hned dvě DVD. Půjde o celovečerní dokumentární film, který režírovala Hannes Rossacher, a záznam z koncertu v Madison Square Garden (2010).
Kvůli dokumentu zpřístupnili Rammstein Rossacherovi vlastní soukromý archiv. Probíral se v něm materiály, jež kapela za více než 20 let své existence nashromáždila, a mezi nimi narazil mimo jiné na doposud nezveřejněné filmové záznamy. Připravovaný snímek prochází historii formace od dob železné opony, kdy byly její možnosti značně omezené, přes úspěchy, jakých dosáhli po jejím pádu. Tehdy se v Německu stali doslova národní senzací. Dále dokument zachycuje první turné po Spojených státech amerických, spolupráci s Davidem Lynchem na soundtracku Lost Highway (1997) i zatčení zpěváka Tilla Lindemanna a klávesisty Flaka Lorenze za lascivní chování po koncertě ve Worcester, Massachusetts v roce 1999.

Rammstein - Rammlied (Live from Madison Square Garden)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení