PREMIÉRA: Pan Lynx bez elektřiny a v pohodlí domova neztrácí nic ze své jedinečnosti

Vydáno: 07.04.2024 10:35 - Redakce

Pan Lynx posílá do světa první ze tří videí, které pořídil v rámci unplugged live session. Osobitého akustického zpracování se dočkala titulní skladba loňského alba "Kdo se bojí, musí do lesa" - "Cililynx". Další dva intimně pojaté kusance budou následovat.
"S touhle unplugged verzí budeme občas koncertovat vedle tý hlavní, která je v plný palbě naostro," vysvětluje Pan Lynx. První příležitost nastane 27. dubna v Malostranské Besedě v Praze.

Akustické trio je složené z Michala Skořepy (zpěv, klavír a cigarbox) a dvou členů ofiko kapely Pana Lynxe: Honzy "Lichti" Lichtenberga (akustická Kytara) a Luboše Samka (perkuse). Nové nahrávky vznikaly u prvně jmenovaného doma.


Pan Lynx 2024


Se svojí prvotinou se Pan Lynx dostal do shortlistu hned dvou kategorií Cen Anděl. Z cen Žebřík, které každoročně vyhlašuje magazín iReport, si dokonce odnesl sošku za Objev roku. Congrats, ty kočko divoká.

Pan Lynx 2024

A co že je to ten (nebo ta, to?) Cililynx? To je přece jasný, jde o Michalův odraz, jeho vnitřní zvíře, co ho protáhne lesem jeho vlastních strachů, aby mu ukázal, kdo je a co všechno o sobě ještě neví. Chápeme?



Pan Lynx - Cililynx [Unplugged live]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení