Forrest Jump mění baskytaristu

Vydáno: 09.03.2024 22:47 - Tisková zpráva

Crossoverová stálice českého metalu Forrest Jump hlásí změny v sestavě. Opouští ji baskytarista Kuba, žádná dramata ale nečekejte.
Po dvou letech Forrest Jump opouští Kuba Ticháček, který se už nechce tolik věnovat četnému koncertování, ale prioritizovat jiné oblasti svého života: "Rozhodl jsem se z vlastní iniciativy opustit kapelu. Není třeba se v tom více rýpat, proti klukům nic nemám, jen se v mém životě obrátily priority. Ale garantuju, že o kvalitní basu nepřijdete. Na to se sám těším. Ještě se spolu uvidíme na třech akcích: 8. března v Praze, 23. března v Hranicích na Moravě a 19. dubna v Mostě. Přijďte, bude to pařba, poslední koncerty si chci maximálně užít."



A kdo že je tou novou kvalitní posilou, jak avizuje Kuba, prozradí leader kapely Pepa Michálek: "Než prozradím jméno nástupce, musím Kubovi za ty dva skvělé roky poděkovat. A chci zdůraznit, že je to přesně tak, jak říká. Nemáme se rádi o nic míň, než jsme měli. Že se v životě mění priority, je přirozená věc a nemůžeme se za to na nikoho zlobit. Odchod Kuby se časově potkal s odchodem Aleka Kučy z Hanzs Fuckers. S Alekem se známe léta letoucí, a tak jsem jej do kapely pozval. Těším se na naši spolupráci."

Kapela aktuálně koncertuje k šesté desce "Vrtochy", na níž se kapela s producentským otiskem Honzy Toužimského (Arakain) neodklání od svého osobitého crossoveru. Rozpoznatelný zpěv a české texty doprovází chytlavé rockové skladby s údernou rytmikou.




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení