Lenny Kravitz v březnu vydá nové album

Vydáno: 22.12.2023 21:23 - Tisková zpráva

Lenny Kravitz se po pěti letech chystá vydat další album, následovat bude velké turné! Rocková legenda exkluzivně o životě, sexu, hudbě, rodině a jeho vlastním odkazu.
Mezi rockovými a metalovými nadšenci se nenajde snad nikdo, kdo by nikdy neslyšel o světoznámém hudebníkovi Lenny Kravitzovi. Bůh muziky, stylu, ale i bohémského života plného koncertů, alkoholu a sexu se v rozhovoru pro magazín Esquire rozpovídal o svém životě a chystaných hudebních plánech. Na co se tedy u něj můžeme těšit?

Lenny Kravitz. Osobnost, která vždy vybočovala ze společenských norem. V jeho krvi se mísí jižanská energičnost ze strany matky a židovské geny ze strany otce, který do Ameriky přišel z ukrajinského Kyjeva. S touto kombinací bylo Lennymu předurčeno, aby jen nestál v koutě a tvořil něco fantastického. A to se mu taky povedlo. Jeho jméno si se skvělou hudbou spojují miliony lidí po celém světě.

New Yorská legenda v rozhovoru vzpomínala na svůj předchozí divoký život (ne, že by se naše hvězda nyní nějak extra uklidnila), na své veškeré zážitky ve městě příležitostí a neopomene ani své zkušenosti se vztahy. Lenny přiznal, že jeho minulé New Yorské životy mu z nejrůznějších důvodů chybí. Na druhou stranu uvádí, že ten "pravý New York" v jeho srdci je jen jeden - městská část Upper Eastside. Ono sousedství je obohaceno o oblíbené řeznictví jeho matky, který se nachází jen jeden blok od jejich starého bydliště. Dalo by se říct, že na Lennyho na Upper Eastside dýchá nostalgie na každém rohu.

Co se týče mezilidských a romantických vztahů, ani zde Lenny nezapadá mezi celebrity. Na rozdíl od "typických" rockových hvězd neholdoval známostem na jednu noc, byť si čas od času velmi rád dopřál ženské společnosti. Kravitz tvrdí, že už od školního věku byl poháněn spíše láskou než fyzickými potřebami, proto pro něj bylo nejednou obtížné najít k sobě tu pravou polovičku. Své zásady se jako správný otec snaží vštípit i své dceři Zoë Kravitz, která momentálně již nějaký ten pátek tvoří pár se slavným hercem Channingem Tatumem.

A na co se můžeme u hvězdného hudebníka těšit? Lenny Kravitz potvrdil, že poprvé od roku 2018 chystá nové album. Jedná se o jeho úplně první double LP, laděné na elektro-funk notu. Celý hudební projekt by měl plánovaně přijít na svět patnáctého března roku 2024. Album vyjde pod názvem "Blue Electric Lights". První singl, který Lenny plánuje vydat, se jmenuje "TK421" a videoklip je režírován video-directorem Tanem Muino. Nejen samotná skladba "TK421", ale i celé album bude protkáno melodiemi fankových kytar, elektrosoundem, saxofonovým sólem a mnoho dalších melodií charakteristických pro Lennyho styl. Kravitz také uvádí, že na pětiletou pauzu měla velký vliv covidová pandemie a příchod alba jen zvýrazňuje jeho nejdelší pauzu mezi ve vydávání hudby. Jistě se mezi námi najdou skalní fanoušci Lennyho Kravitze a tak si troufáme říct, že jeho nová tvorba bude ještě větší boom než jeho předchozí hudební počiny.
 



Lenny Kravitz - TK421 (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení