Corey Taylor opatrně naznačuje odchod do důchodu

Vydáno: 05.11.2023 14:43 - Mary-Jane Malá

"Cítím neustávající bolesti," svěřil se zpěvák Slipknot a Stone Sour v nedávném rozhovoru pro Rock Feed. "Myslím, že mi zbývá tak pět let na turné."
"Opravdu se snažím dělat vše pro to, abych o sebe pečoval. Ale teď mám najeto spoustu kilometrů. Je to pro mě těžký. Lidi si to neuvědomujou, ale když chodím, mám neustálé bolesti. Jde o kolena, o chodidla. Mám zlomený palec. Mám na nohou pakostnice. Jde to až do kloubů. Jo, je to těžký. Už mi není 35. Je to drsný."



Taylorova slova pravděpodobně nejsou pro nikoho překvapením. V prosinci mu bude padesát, a kapela již na koncertech přece jen nebývá tak "divoká" jako dříve. Jak však sám přiznal, nejde pouze o představení samotná, která jsou pro něj nyní náročnější.

"Cestování samotný není kdovíjak zdravý, protože to není jako být doma, kde máš všechny svoje věci. Jsi tak nějak vydaný na milost tomu, co pro tebe kdo připraví. Takže jídlo nemusí stat za nic, spánek nemusí stat za nic, budeš se cítit na nic, a v 9 případech z 10 budeš hrát na nic. A to nechceme. Přestože jsem tam, kde jsem, nesetkávám se stabilně se špičkovým cateringem a špičkovýma lidma. Občas se musím spokojit s vlhkým sandwichem půl hodiny po půlnoci, na který jen když se podíváš, tak si pomyslíš: 'Jestli tohle dám svýmu tělu, tak se pobleju.'"

Ale to ne každému dojde, protože, jak Taylor sám říká, tohle vám ani TikTok, ani Instagram nenaservírují. Inu, long live rock'n'roll..?

Principál Slipknot mimochodem před nedávnem vydal svoji druhou sólovku, s níž se příští rok předvede naživo na Rock for People.


Corey Taylor - We Are The Rest (Official Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení