Nášup od Rock for People: Parkway Drive, Corey Taylor nebo Avril Lavigne

Vydáno: 01.11.2023 11:00 - Tisková zpráva

Po již dříve ohlášeném headlinerovi Bring Me the Horizon sype Rock for People další jména příštího ročníku. Dorazí rockerka Avril Lavigne, frontman Slipknot Corey Taylor, úderka Parkway Drive a elektronické Pendulum.
Mezi dalšími nově oznámenými jmény se objevili Alpha Wolf, Crystal Lake, Dead Pony, Hot Milk, Kaizers Orchestra, La Dispute, Missio, Neck Deep, Shadow Of Intent, z československé scény pak J.A.R., 58G, John Wolfhooker nebo Aneta Langerová.

"Zveřejnili jsme teprve ochutnávku dalšího ročníku, který bude pokračovat v trendu nasazeném předchozími dvěma úspěšnými ročníky," komentuje oznam ředitel festivalu Michal Thomes, a dodává: "Ještě nás čeká oznámení dalších tří headlinerů, kteří doplní již oznámené Bring Me The Horizon. A samozřejmě v prosinci nebude chybět ani oblíbený adventní kalendář s celkem čtyřiadvaceti novými kapelami do lineupu."


Rock for People 2024


28. ročníku festivalu Rock for People proběhne od 12. do 15. června 2024 v hradeckém Parku 360.

Vstupenky na festival fanoušci pořídí v limitované edici v síti GoOut.net nebo na festivalovém webu. V prodeji jsou již i speciální vstupenky (VIP, Comfy+, Děti, Junior, Junior ISIC, Senior, ZTP), kempy, glamping a parking. Po vyprodání aktuální edice festivalových vstupenek budou následovat vstupenky za vyšší cenu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení