Zvednout kotvu, napnout plachty a kačenky s sebou! Piráti Alestorm míří do Prahy

Vydáno: 04.11.2023 14:27 - Ondra Weisbauer

Po Brně a Moravském Krumlově čeká pirátskou sebranku Alestorm už třetí letošní zastávka u nás. Nenechte si 23. listopadu ujít jejich ztřeštěnou párty v pražském klubu Roxy.
Tahle skotská cháska pověstná více svými veselými pařbami a potrhlým smyslem pro humor, než historickou přesností si nejen u nás získala značné popularity mezi všemi příznivci folkově laděných odnoží metalu i těch, kteří se chtějí prostě jenom vyblbnout, zapařit s přáteli a popít pár sudů rumu. Ať už patříte do jakékoliv kategorie, rozhodně si jejich bujarou show plnou fazolí, chlastu a především smíchu nenechte ujít.

Doprovod skupiny prozatím není známý, ale už mnohokrát jím byli fantasy powermetalisté Gloryhammer, jejichž klávesák Christopher Bowes alias Zargothrax je zároveň frontmanem Alestorm. Zda se to opět potvrdí, je v tuto chvíli záhadou. Vstupenky na koncert naleznete zde.




PS: Pokud vám náhodou stále unikala, rozhodně si naposlouchejte jejich loňskou desku "Seventh Rum Of A Seventh Rum", patří k jedné z jejich nejlepších! 





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení