Temný rap, industrial i emorock. V Česku se za měsíc ukáže Kxllswtxch

Vydáno: 02.10.2023 20:56 - Tisková zpráva

Díky emo baladě "Waste" se vloni stal jedním z nejstreamovanějších undergroundových rapperů. Poslední říjnový den pak Kxllswtxch přiveze do Prahy své nové album "The Walls Have Eyes". Umělec premiérově vystoupí ve smíchovském klubu Underdogs 31. října.
Na desce dává Kxllswtxch prostor agresivnímu dark phonk rapu s dustriálními beaty i rozervané emorockové poloze plné introspektivních textů a kytar.

První songy začal dávat na internet v roce 2017, o dva roky později už platil za výrazný talent na nezávislé emorapové scéně. Díky spolupráci s producentem Flexatellim (Pouya, Mikey The Magician) se z Orange County přestěhoval do centra undergroundového rapu - floridského Miami.

Ve své tvorbě ale zůstal věrný osobním tématům, otevřeně mluví o psychických problémech i úzkostech. "Na Floridě do sebe všechno zapadlo, získal jsem pocit, že konečně někam patřím. Moji hudbu to ale nezměnilo, stále píšu o svých depresích a bipolaritě. Doufám, že se se mnou fanoušci dokážou ztotožnit a ty tracky jim dodají odvahu." Stejný zápal ukazuje i na aktuální desce "The Walls Have Eyes". "Všechno překonáme se zdviženou hlavou," rappuje ve skladbě "Into the Fall".

Vstupenky jsou k dispozci v ceně 440 Kč na webu promotéra.





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení