VIDEO: Mozky na asfaltu? Pro King 810 denní kafe

Vydáno: 17.01.2023 11:17 - Dominik Šidlo

King 810 s Davidem Gunnem v čele vypouštějí velmi bolestivý klip, a to jak pro oči, tak pro duši. Zároveň jím ohlašují nové EP.
Čerstvý klip k písni "Brains on the Asphalt" si s vámi pohraje hned na několika úrovních. Obsahuje spousty barevných efektů připomínajících stavy po požití LSD a navíc se v nich mihnou i velmi zneklidňující snímky. Víc spoilovat nebudeme, song i s videem vnímejte na maximum bez vyrušování.




Píseň, která je typickým špinavě hardcorovým počinem, jaké máme od King 810 nejradši, navíc slouží jako předzvěst nadcházejícího EPčka "K5:follow my tears". To hudebníci vydají už 23. ledna! King nikdy nedali na přehnanou propagaci vlastní tvorby a prostě vydávájí, co chtějí a kdy chtějí.


Právě o propagaci na sociálních médiích, ale hlavně o násilí, střelbě v USA a spoustě dalšího jsme si ve spolupráci s naším bratrským magazínem Spark popovídali s frontmanem skupiny Davidem Gunnem. Rozhovor najdete v listopadovém čísle Sparku, pořídit si jej můžete na tomto odkazu.


King 810 rozhovor


Songy z "K5:follow my tears" nepochybně zazní i na pražském koncertě King 810. Banda se ukáže 25. dubna v pražské Rock Café, doprovod jim poskytnou Alpha Wolf, ten56. a Xile.


KING 810 - BRAINS ON THE ASPHALT (official music video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení