The Rolling Stones dokončují nové album - vyjde 17 let po předchozím

Vydáno: 03.11.2022 07:00 - Ondra Weisbauer

Jedna z nejvlivnějších rockových kapel všech dob na nás už po šestadvacáté vyplázne svůj červený studiový jazyk. Ačkoliv můžete namítat, že jejich "poslední" cover deska vyšla před 6 lety, originální tvorby se dočkáme poprvé od roku 2005. Těšíte se?
Jen velmi málo kapel se v dnešní době může pochlubit aktivitou i po 60. výročí od svého založení. Proto je radost pohledět, že i přes požehnaný věk, nezadržitelně se blížící osmdesátce, jsou vrásčití "Stouni" pořád kreativní a plní života.




O nejnovějším chystaném počinu je zatím velmi málo zpráv, ale to málo, co víme, prozradil britskému bulvárnímu plátku The Sun kytarista Ronnie Wood: "Nové album ještě nahráváme a za pár týdnů razíme do LA, abychom ho tam dokončili. Na některých nahrávkách si budete moct poslechnout ještě našeho Charlieho."




Zesnulý Charlie Watts byl bubeníkem skupiny od roku 1963 do jeho loňského úmrtí - na jeho pozici poté nastoupil americký multiinstrumentalista Steve Jordan, který v minulosti se "Stouny" spolupracoval už víckrát (včetně založení společné kapely X-pensive Winos s Keithem Richardsem). Jaké pocity z oznámení desky cítíte? Jste natěšení, nebo si myslíte, že už by to měli dědulové zabalit?  


The Rolling Stones - Paint It, Black (Official Lyric Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení