VIDEO: Black Holes v novém singlu nastavují prostředník toxickým vztahům

Vydáno: 10.11.2022 08:38 - Tisková zpráva

Ačkoliv by to podle názvu nové písničky mohlo vypadat tak, že Black Holes končí, opak je pravdou. "Goodbye" je totiž pouze jméno posledního z řady singlů, kterým pražské duo láká na chystanou desku "Time to Say Goodbye", která vyjde v listopadu
Stejně jako celé album i tato písnička vznikla pod dohledem producenta Jana Brambůrka v ústeckém Tajným studiu. Klip režíroval Hoi Man, se kterým už Black Holes spolupracovali na písni "Dispossessed".

Přestože by název mohl evokovat kapelní loučení, ve skutečnosti ono "goodbye" v názvu patří toxickým vztahům. Jedná se o osobní zpověď zpěvačky a baskytaristky Kate. "Je vyčerpávající být ve vztahu, kde člověk jen dává a nedostává. Je opravdu těžké si uvědomit, když vás daný člověk jen využívá a vysává, zatímco vy se v tom snažíte najít nějakou logiku. Cítila jsem potřebu se z toho nějak vyzpovídat, symbolicky poslat všechny takové lidi pryč. Prostě jim říct navždy goodbye."

"Podle nás je Goodbye zatím naše nejlepší písnička. Kate přišla s hotovou věcí, tady nebylo co dál vymýšlet. Je hodně osobní a emotivní. To pozoruju pokaždé, když písničku hrajeme," dodává Martin.


Black Holes - Goodbye [Official Music Video]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení