VIDEO: Fit For A King vytvářejí své vlastní peklo

Vydáno: 13.08.2022 10:22 - Karolína Klenková

Metalcorová stálice Fit For A King oznámila vydání nového alba s názvem The Hell We Create. To vyjde 28. října. V červnu spatřil světlo světa první song z téhle chystané placky, "Reaper", teď kapela jako další vějičku vypouští singl "End (The Other Side)".
"Je to jeden z nejosobnějších songů, jaké jsem kdy napsal," řekl k singlu zpěvák Ryan Kirby. "Je o manželčině zážitku blízké smrti, poté, co dostala mrtvici, a o tom jak mi tenhle zážitek nejen ukázal, jak nepřipravený jsem ztratit ji, ale i jak nepřipravený jsem čelit smrti. Mám to štěstí, že jsem se v životě moc se smrtí vyrovnávat nemusel, ale nakonec jsem se naučil, že si pro nás přijde pro všechny."

O albu zase Ryan prohlašuje, že bude "zdaleka nejhlubší a nejosobnější", jaké kdy nahráli. "Je to odraz událostí, které se staly během pandemie. Ve zkratce, má žena a já jsme adoptovali děti a museli jsme je učit doma a skoro umřela na mrtvici," přibližuje okolnosti vzniku nové desky.

"Je důležité nejen bojovat za sebe, ale bojujeme i kvůli ostatním. Můžete si říct o pomoc, i když máte strach. Vím, že já ho měl. Doufám, že se můžeme všichni zamyslet nejen nad tím, co způsobujeme sami sobě, ale i co způsobujeme ostatním."

To zní jako super poslech na dlouhé podzimní večery.


Fit For A King - End (The Other Side) [Official Music Video]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení