AUDIO: Enter Shikari se rozdivočeli s duem Wargasm

Vydáno: 18.08.2022 21:35 - Ondra Weisbauer

Enter Shikari jsou zpět s novou hudbou! Vydávají první novinku od roku 2020 a prý nejde o jediný singl, který od nich letos uslyšíme. Na elektronické šílenosti uslyšíme i členy mladého objevu poslední doby - Wargasm.
Bouřlivý song "The Void Stares Back" nabízí neuvěřitelnou změť zvukových efektů a syntezátorů, ve kterých je možná zpočátku těžší se zorientovat, ale jakmile se to povede, určitě si tuhle bláznivost, jak vystřiženou z repertoáru matrixového klubu, zamilujete. Obě zmíněné kapely utrousily pár slov o tom, co pro ně nová píseň i spolupráce znamená.




"Tematicky nám jde o vyzdvižení sociálního pokroku. Často se stává, že ti, kdo mají konvenčnější archaický pohled na sexualitu, gender, sociální design, ekonomiku atd., vidí ty s odlišnými představami, jako matoucí, zkažená stvoření z jiné dimenze. Tomu se snažíme zabránit," prozradili Enter Shikari.

Wargasm ovšem nevidí všechno růžově: "Enter Shikari byli důležitou součástí našeho dospívání, takže pro nás bylo absolutní ctí s nimi spolupracovat za správnou věc. Dobře míněné myšlenky ovšem nejsou všechno - v tom jsme trochu pesimističtější. Bylo zábavné hrát temnějšího ďáblova advokáta Rouovu světlu. Věřte, že tam, kam míříme, nebudete potřebovat oči, abyste viděli..."



Enter Shikari - The Void Stares Back feat. WARGASM

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení