AUDIO: Další novinka Slipknot. Corey a spol. servírují temnou baladu

Vydáno: 05.08.2022 23:30 - Ondra Weisbauer

Krátce od odhalení pecky "The Dying Song" vydávají Knoti už třetí počin z očekávané desky "The End, So Far". Dle slov Coreyho Taylora jde o jeden z jeho nejoblíbenějších songů za celou kariéru. Silná slova - co na tenhle drobný experiment říkáte?
"Singl 'Yen' je pravděpodobně jedna z mých nejoblíbenějších písní, které jsme kdy udělali. Hrozně se mi líbí, že kromě prvků typických pro Slipknot v ní i trochu podivným způsobem zabrušujeme do hudby Type O Negative nebo Toma Waitse. Čeká vás ostatně i song s mnoha vlivy blues, který jsem si taktéž dost oblíbil. Obě tyto skladby jsou na naše poměry něco nového, experimentálního a neobvyklého - ale pořád jsme to my. Myslím, že lidi bude naše nové album opravdu, ale opravdu kurevsky bavit, jakmile ho uslyší," promluvil zpěvák. Předobjednat si jej můžete už teď v našem Sparkshopu.



Jestli vás z dílny iowských šílenců berou i rozvážnější písně jako "Vermilion", "Gehenna", nebo "Killpop", novinku "Yen" si určitě taktéž oblíbíte. Sedmá studiovka "The End, So Far" vyjde 30. září.


Slipknot - Yen
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení