FOTO: Déšť nedéšť, koncert Billy Talent byl zase malým svátkem

Vydáno: 08.06.2022 18:10 - Papája Pečenková

Billy Talent dorazili do Brna představit svoji letošní desku "Crisis of Faith". České publikum na ně čekalo dlouhých pět let a navzdory mrzutému počasí jim vytvořilo bouřlivou atmosféru. Akci otevřeli angličtí rockeři Creeper, na které navázala německá indie hvězdička Leoniden.

I přes nekonečný celodenní a celovečerní déšť se před pódiem sešel slušný zástup lidí. Kdo nepřišel na hlavní hvězdu alespoň s půlhodinovým předstihem, dobré místo hledal marně. I tak to musel být pro Billy Talent rozdílný pohled oproti víkendovému vystoupení na Rock im Park, kde hráli pro bezmála 90 tisíc lidí.



Set nekompromisně a již tradičně odstartoval hitem "Devil In A Midnight Mass". Kapela nabídla průřez celou svojí diskografií, kdy z každé desky zazněl alespoň jeden song. Nostalgicky mohli vzpomínat všichni, kteří objevili Talenty v éře "Fallen Leaves", ale nechyběly ani songy ze zmíněné albové novinky.

Frontman Ben Kowalewicz nechal publikum zpívat všechny hitovky, fanoušci byli u vytržení. Tak snad se znovu dočkáme dříve než za pět let.

 

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení