VZPOMÍNKA: Jak Marilyn Manson málem dostal flákanec od Johna 5

Vydáno: 13.05.2022 10:50 - Ondra Weisbauer

Je poměrně známým faktem, že měl kytarista John 5 šestileté období, během kterého hrál po boku Marilyna Mansona. Nyní se hudebník rozpomenul na den, kdy mu chybělo jen málo, aby se s Mansonem porval přímo na pódiu během koncertu.
Během nedávného vystoupení v Eddie Trunk's SiriusXM show byl kytarista dotázán na skoro 20 let starý incident z koncertu na německém festivale Rock Am Ring v roce 2003. Muzikant tehdy po domnělém kopanci od Mansona zahodil svoji kytaru a měl co dělat, aby se na něj nevrhnul.




"Šlo vlastně o to, že mi tehdy nečekaně zemřela sestra. Koncertujeme si po Evropě a po jednom z vystoupení mi prostě řekli: 'Tvoje sestra je po smrti. Upřímnou soustrast.' Byl jsem z toho zničený a od chvíle, co jsem se to dozvěděl, jsem několik dní nespal. Prostě to nešlo, nebyl jsem unavený. Pak přišel ten koncert na Rock Am Ring a prostě mi přeplo. Přímo ten okamžik si ani nepamatuju - úplně jsem přestal přemýšlet a prostě jsem začal bláznit. Manson neudělal nic špatného, jenom se tam připletl a drknul do mě, to se stávalo pořád. Cítím se hrozně, kdykoliv se dívám na ty záběry, protože vím, že to bylo všechno ve mně. Na videích to samozřejmě není slyšet, takže to vypadá, že mě Manson provokuje, ale jen mi říkal ať zvednu kytaru. Věděl, jak mi bylo," zavzpomínal kytarista.

O rok později John skupinu v přátelském duchu opustil a po krátkém sólo působení v již nefungující kapele Loser se roku 2005 přidal k mistru hororů Robu Zombie, s kterým hraje dodnes.


Marilyn Manson kick John5 on stage!!!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení