Lena z Infected Rain: „Jen díky hudbě jsem stále příčetná. Zpěv je pro mě terapie“

Vydáno: 08.04.2022 22:50 - Petr Adámek

Z frontwoman Infected Rain jsme za dobu existence kapely vedly hromadu rozhovorů na všelijaká témata. V rámci poslední diskuze na letním festivalu Faine Misto na Ukrajině vloni v létě padla otázka na její strachy...
"Mám strach z opuštění," svěřila se nám Lena. "Před pár dny jsem měla noční můru. Stejnou jsem mívala, když jsem vyrůstala. Pak zmizela, aby se po čase zase vrátila. Týká se strachu, že zůstanu opuštěná. Je to celé docela depresivní. Pracuju na tom, ale pokaždé mě to vždycky dostane," vylíčila Lena.




Své strachy a obavy promítá i do hudby. "Hudba, psaní textů i zpěv mi hodně pomáhají tomu čelit, naučit se s tím žít. Proto je tak těžké, když jsme kvůli koronaviru nemohli dělat svoji práci. Moje práce pro mě není jen prací, ale terapií, fyzicky i psychicky mě velmi uspokojuje a je to vlastně můj lék na všechny temné a negativní věcí, které se mi v životě staly. Jen díky tomu jsem stále příčetná." (smích)

Kapela má momentálně namířeno do Česka na přeložené termíny turné k letošní desce "Ecdysis". Už 10. dubna zahřmí v Ostravě (Barrák), o den později v Praze (Rock Café) a následující den v Brně (Melodka). Společnost jim bude dělat francouzská Dagoba, norští Once Awake a domácí Up!Great.


INFECTED RAIN - Postmortem Pt. 1 (Official Video) | Napalm Records




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení