David Draiman z Disturbed hází tipy na nejnadějnější rockové kapely

Vydáno: 15.01.2022 09:55 - Ondra Weisbauer

Zpěvák Disturbed se před pár dny vrátil na Twitter a nezůstal nečinný. V několika dnech vypsal seznam šesti mladých kapel, které mu stále přináší naději, že rock není a ani nebude mrtvým žánrem. Takže kohopak tu máme?
"Každý, kdo vám říká, že je rock a metal 'mrtvý', zjevně nevěnuje pozornost Motionless In White, Bring Me The Horizon, nebo Nothing More. Nemohu opomenout ani Bad Wolves, kteří jsou za mě opravdu průlomovou kapelou posledních 5 let," prohlásil 8. ledna na svém Twitter účtu. 


O několik dní dříve Draiman chválil dvě čerstvé skupiny složené výhradně z žen: "Nové kapely jako The Warning a Plush mi dávají naději. Mladé mocné ženy hrající na poctivé nástroje, tvořící písně, na které může být hrdý celý rockový žánr. Ještě to někam dotáhnou."

Co si budem některé tyhle bandy už jsou dneska docela zajeté, takže výběr vlastně nepřináší nic revolučního, kromě posledních zmíněných The Warning a Plush. Ke každé kapele přikládáme song pro lepší orientaci. Souhlasíte s jeho seznamem? Nebo máte úplně jiné favority?


Motionless in White - Disguise [OFFICIAL VIDEO]
 

Bring Me The Horizon - Teardrops (Official Vide


Nothing More - Go To War (Official Video)


Bad Wolves - Lifeline (Official Music Video)


The Warning - CHOKE (Official Video)


Plush - Hate




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení