AUDIO: A Wilhelm Scream jsou po 9 letech nečinnosti zpět se žhavou novinkou

Vydáno: 27.01.2022 08:30 - Anna Štěpánková

Po téměř dekádě bez nové hudby jsou američtí punk-rockeři A Wilhelm Scream zpátky na scéně. Vypouští mezi fanoušky novou pulsující skladbu jménem "Be One To No One". "Pokud nedojdeš až nakonec, nemůžeš to dostatečně ocenit", vzkazuje zpěvák AWS.

A Wilhelm Scream jsou pětičlenná skupina, která vznikla už v roce 2003 ve Spojených státech amerických. V listopadu roku 2013 vydali poslední desku, která nese název "Partycrasher". Potom? Jako by se s nimi země propadla a nic nového se nedělo dlouhých devět let.

Kapela hned pár hodin po zveřejnění písničky na YouTube dostala celkem čočku za ne úplně pozitivní vkročení do Nového roku, text novinky opravdu není veselou záležitostí.

"Slyšel jsem, že jsme vám chyběli, tak jsme tu! Děkujeme, že jste s námi, nemůžeme se dočkat, až vám ukážeme, co bude dál," uvádějí pankáči.

Animovaná verze lyrics songu vyšla pod záštitou Creator-Destructor Records. A ačkoli zatím nebylo oznámeno žádné nové album, asi bude příchod novýho tracku značit příchod něčeho velkýho. Od února by totiž měla kapela navíc vyrazit na tour.


A Wilhelm Scream - Be One To No One (Official Lyric Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení