VIDEO: Mladí SETYØURSAILS odhalují pravdu v zrcadle

Vydáno: 20.01.2022 08:50 - Anna Štěpánková

Německá kapela nedávno novým songem "Ghosts" oznámila vydání své druhé plnohodnotné desky, která ponese název "Nightfall". Teď nás bude pálit pod kůží novinka "Mirror".

Mladí, rozzuření a ohánějící se prohlášeními proti rasismu, sexismu a homofobii, to jsou SETYØURSAILS, pro kámoše SYS. Nováčci předvádějí nabroušený, chvílemi docela melodický post-hardcore a něco jako "šetři slova" jim nic neříká.

Song "Mirror" popisuje především boj o nalezení smyslu života, ale i to, jak nakonec selžete. Zabývá se strachem ze smrti nebo tím, že ani v náboženství nenajdete žádnou oporu. Klip je po většinu času velmi temnou záležitostí, jež se k textu tracku velice hodí.

"
Blížící se album 'Nightfall' je tím zatím nejupřímněji napsaným dílem, které jsme ze sebe mohli dostat. Odráží boj se sebou samým, strachem a životem samotným. Je tma, je to hlasitý a bolí to. Ale co je nejdůležitější - je to pravda," říká o příchozí desce kapela.

Nadcházející fošna bude pro kapelu v pořadí druhým LPčkem. A bude mít i hosty: konkrétně členy krajanů Caliban, Annisokay a amerických No Bragging Rights. Vyjde 21. ledna tohoto roku u Napalm Records. No, nechme se překvapit!

Nightfall tracklist:
01 Ghosts
02 Nightfall
03 Secrets
04 Why
05 Mirror
06 Into the Storm
07 Anchor
08 Forgive Me
09 Deadline
10 What's Wrong
11 Reason
12 Fckoff
13 Shallow


SETYØURSAILS - Mirror (Official Video) / Napalm Records

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení