FOTO: Cocotte Minute nakládají i za svitu lampiček a akusticky

Vydáno: 06.12.2021 13:10 - Michal Ivanega

Palác Akropolis se otřásal zvukem španělek! To k jednomu z posledních koncertů podzimního akustického tour přijeli "domácí" Cocotte Minute.
Po mnoha měsících nejrůznějších lockdownů a omezení se Cocotte Minute rozhodli vyrazit na podzimní turné, velmi netradičně v akustickém aranžmá. Koncert v Paláci Akropolis se i přes aktuální nepříznivou situaci, kdy se mnoho klubových koncertů ruší, nakonec uskutečnil.

Prostor Akropole byl dokonce vtipně připraven k dodržování všech pravidel koncertu na sezení, hledišti totiž dominovalo několik decentních stolečků s lampičkami, což vytvářelo skoro až komorní atmosféru. Přes to všechno to byl energický koncert, jak jsme u této lety prověřené party zvyklí, i když bylo jasně vidět, že obzvlášť sedícímu zpěvákovi Zellerovi byla židlička jednoduše malá.



Některé skladby dostaly mírně odlišné aranže, kapelu doprovázela dokonce i cellistka. Sám Zeller některé pasáže, kde se za normálních okolností řve, přepracoval do zpívané formy a ani tahle poloha mu nečinila žádné problémy. Naopak, bylo velmi osvěžující a zajímavé vidět Cocotte Minute ve vydařeném akustickém pojetí. Sedící diváci si, alespoň podle odezvy, jejich koncert náležitě užili.

Na programu jsou poslední dvě zastávky: 10.12. v Brně a o den později v Ostravě.


Velký rozhovor s Zellerem najdete v listopadovém Sparku. Seženete ho v našem Sparkshopu.


Cocotte Minute Zeller Spark



 
 

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení