Jonathan Davis ve filmu! Zahraje si hororového záporáka

Vydáno: 04.11.2021 09:30 - Ondra Weisbauer

Režiséři krváků a hororů mají v posledních letech takový dobrý zvyk - dosazují do rolí záporných postav velká jména ze světa metalu. K další takové roli se (po Jacobym z Papa Roach v The Retaliators) dostal i frontman Korn, Jonathan Davis. Těšíte se?
Zpěvák si ve snímku The Devil's Tree střihne roli vyšinutého magora "The Pet", který nachází vlastním zvráceným humorem neskutečnou radost v zabíjení. Režie, koprodukce i speciálních efektů hororu se ujal Joshua Petrino, dříve pracující i na snímku Rozpolcený, vizuálních efektech seriálu Wilfred, nebo režie hororu Contracted z roku 2013. Na filmu, ve kterém se Jonathan objeví, se pracuje už od roku 2013. Natáčení je ale lemováno komplikacemi, kvůli nimž je dosud neznámo, kdy se hororu dočkáme. 




A o čem, že to teda je? Parta přátel se rozhodne navštívit tajemný strom, který by měl být bránou do samotného pekla. Zpočátku se nic neděje. Jenže když později uspořádají párty, přichází uvědomění, že se nikdo nemůže přinutit k odchodu z domu. Krátce po tomto odhalení začíná mučení a krvavý masakr z rukou nadpřirozeného zabijáka s pokřiveným, sadistickým smyslem pro humor. To zní jako film vhodný pro všechny věkové kategorie.

"Jonathan odvedl v hlavní záporné roli úžasnou práci. Opravdu se mu povedlo vytvořit nezapomenutelnou postavu a byla velká zábava s ním pracovat. Budu upřímný, že tenhle film rozhodně není pro každého, ale jestli máte rádi snímky jako lehce komediální slasher horor Hatchet, Vyvrženci Pekla (režíroval Rob Zombie pozn. red.), sitcom It's Always Sunny in Philadelphia, nebo další slasher Terrifier, nejspíš vám sedne," promluvil režisér Joshua Petrino.






O Jonathanu Davisovi a Korn jsme se široce rozepsali v čísle 09/2019. Zpětně jej můžete koupit v nášem e-shopu. V časáku najdete i plakát kapely.

Korn titulka 2019



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení