VIDEO: Crystal Lake upevňují sestavu a vydávají novou hudbu

Vydáno: 15.07.2021 11:50 - Dominik Šidlo

Crystal Lake si v posledních letech procházeli personálními změnami, po kterých v kapele oficiálně zůstali jen dva členové. Teď už je z nich konečně zase five-piece a nový singl je venku.
Jediným úplně původním členem kapely, který ji v roce 2002 založil, zůstává kytarista Yudai "YD" Miyamoto, přičemž k němu jako stálici lze doplnit frontmana a zpěváka Rya Kinoshitu, který v kapele řve od roku 2012. Teď se k nim oficiálně přidává druhý kytarista Hisatsugu "TJ" Taji a dva členové, kteří už nějaký ten pátek s bandou jezdí tour, tedy bubeník Gaku Taura a basák Mitsuru.

Co se novinky "Curse" týče, začátek vám nemůže nepřipomenout hitovku "Apollo" hned v několika úhlech pohledu. Singl představuje první krok do nové éry kapely s čerstvým line-upem, právě proto se příchozí tour Crystalů jmenuje Curse Tour 2021.

Jo a když se řekne Japonsko a kletba (curse), musí vás napadnout horor Ju On: The Grudge neboli Nenávist. Ryův projev a celkové zpracování klipu tak trochu nahrává flashbackům, které se ve filmu objevovaly, co vy na to?


Crystal Lake - Curse

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení