Sabaton přijedou znovu sestřelit pražskou O2 arenu

Vydáno: 02.07.2021 10:15 - Tisková zpráva

Dost bylo čekání! Sabaton na příští rok ohlašují velkolepé evropské turné "The Tour To End All Tours 2022", v jehož průběhu navštíví 26 měst v 17 zemích. Pochopitelně neminou ani Českou republiku - do pražské O2 areny dorazí 12. března 2022.
V roce 2019 oslavili Sabaton 20. výročí své existence vydáním svého velkolepého opusu "The Great War". Jde vlastně o koncepční záznam z trezorů fascinující vojenské historie, se kterým se ponořili do ponuré a krvavé atmosféry první světové války, která otřásla celou planetou v letech 1914-1918. Oslavy byly zpečetěny velkým a velmi úspěšným světovým turné The Great Tour, na kterém zavítali těsně před vypuknutím pandemie koronaviru také do České republiky. Navzdory všem úspěchům ovšem Sabaton neskládají zbraně k odpočinku. Tento nezastavitelný heavy-metalový tank jede dál a vyhledává další výzvy...




Společnost na turné budou Sabaton dělat osobití rockeři z Mongolska The Hu a finští metaloví veteráni Lordi.

Prodej vstupenek, exkluzivně v sítích Ticketmaster a Ticketportal, bude zahájen v pátek 9. července. A pozor! Sabaton navíc přichystali všem fanouškům k zakoupené vstupence speciální dárek! Jako poděkování za koupi vstupenky na koncert obdržíte exklusivní přístup k živému přenosu headline show kapely na Exitfestu, který se uskuteční právě v den spuštění prodeje vstupenek, tedy v pátek 9. 7.! Livestream začne ve 21:00 a pokud ho chcete chytit, kupte co nejdřív vstupenku a nejpozději 1h před zahájením livestreamu obdržíte svůj přístupový kód!


Sabaton

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení