AUDIO: Machine Head servírují trojitou dávku nové tvorby

Vydáno: 12.06.2021 09:40 - Ondra Weisbauer

Tři nové skladby, napsané během pandemie, mají vyjádřit myšlenky a pocity členů kapely, které zažili během jednoho z nejtěžších období od jejího založení, ale i samotného frontmana Robba Flynna, jemuž nedávno zemřela matka.
Zatímco "Become The Firestorm" bouří apokalyptickým hněvem a "Rotten" pohrdá prohnilým světem, poslední skladba je nečekaným překvapením. "Arrows In Words From The Sky" působí na smysly jako pohled na rozdělané plátno umělce. Stejně jako malíř začíná jemnými tahy a postupně se dostává do extáze vášní, mění se i tempo skladby z klidných pasáží po intenzivní výbuchy emocí, které se pomalu opět utišují. Ale že tahle patlanice, kterou bychom u MH fakt nečekali, je sakra zajímavá - dejte jí šanci a uvidíte.

"Píseň 'Arrows...' je jednou z nejsmutnějších, jaké jsem kdy napsal, ale přesto měla moc pomoct mi z jednoho velmi temného období mého života. Tyto tři písně představují Machine Head lépe než cokoli jiného, co bych se kdy mohl pokusit vysvětlit. Způsob, jakým se tyto písně formovaly a rostly v průběhu času, nám říká, že naše budoucnost je lepší, než bychom si sami chtěli připustit. Nikdy jsem se necítil živější a doufám, že tyto písně pomohou i vám. Koneckonců, to vám byly napsány," promluvil o nové tvorbě frontman Robb Flynn.


Machine Head - Arrows In Words From The Sky


Machine Head - Rotten


Machine Head - Become The Firestorm

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení