VIDEO: Srdcervoucí trilogie klipů od Hand Grenade je uzavřena

Vydáno: 24.04.2021 11:20 - Dominik Šidlo

Konečně jsme se dočkali, tuzemská známá firma Hand Grenade dokončila svůj příběh o lásce. Vyvrcholením budiž song "V Srdci".
Začalo to už videoklipem k písni "Vlny", který pánové vydali v roce 2015, přičemž jde o chronologicky druhý díl zmíněné trilogie. Další část, tedy vál "Víc než se zdá", spatřil světlo světa o rok později a je prezentován jako první díl na časové ose. Do třetice teď přichází pecka "V srdci". Ano, trochu jsme vycítili inspiraci u natáčení Star Wars.

"Klip k songu 'V Srdci' je největší, nejdražší a nejnáročnější počin v historii kapely, zároveň tím uzavíráme trilogii," popisuje čerstvost frontman kapely Švíco. Video přitom vzniklo na konci února, poslední víkend před vyhlášením nejtvrdšího lockdownu. "Nabízelo by se říct, že to bylo za 5 minut 12, ale natáčení končilo asi ve 2 ráno v pondělí 1. března, takže jsme cestou domů už potkávali policejní hlídky. Kdyby nás kontrolovali, měli jsme v plánu jim říct, že jedeme z koncertu."

V průběhu let se HG posunuli jak po stránce personální, tak zvukově. Znatelně uslyšíme prvky posledního alba Fénix (2018). S uzavřením trilogie přichází i spousta dalších možností a otevřených dveří.

Hand Grenade - V srdci // Official Music Video 2021 // 4K

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení