Padá první velký domácí festival. Masters of Rock letos neproběhne

Vydáno: 07.04.2021 13:25 - Petr Adámek

Svátek všech metalheads Masters of Rock letos neproběhne. Čtyřdenní akce ve Vizovicích se kvůli pandemii COVID-19 přesouvá na rok 2022.
"Milí fanoušci, vůbec se nám do toho nechce, protože jsme z toho velice smutní, ale cítíme povinnost informovat vás včas o dalším přesunu letního festivalu Masters of Rock 2021, který se měl uskutečnit ve dnech 8. - 11. 7. 2021 v areálu likérky R. Jelínek ve Vizovicích. Důvod je jasný a zřejmý - nepřítel lidu, státu, kultury, hudby a všeho, co máme rádi, neústupný COVID-19," píší pořadatelé v oficiálním oznámení na sociálních sítích.



Masters of Rock i Metalfest jsou nosné projekty agentury Pragokoncert, takže jde o výpadek tržeb na celý rok. "Covidová krize nepoznamenala jenom festivaly, ale strašnou spoustu oblastí podnikání. Na náš business je navázáno mnoho dalším firem - zvuk, světla, toi-toiky, třeba i hotely, což je spousta firem, které teď stojí na místě. A než si to vše sedne zpátky, může to trvat ještě dlouho," vyjádřil se už vloni v létě po oznámení zrušení ročníku 2020 hlavní pořadatel Jiří Daron. Čekání se tedy dál protahuje a krize prohlubuje.


Masters of Rock 2022 poster

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení