VIDEO: Domácím Nature Trip se za hranicemi daří. Novinka voní devadesátkami

Vydáno: 12.03.2021 11:20 - Petr Adámek

Původem česká kapela Nature Trip s aktuálním sídlem v britském Brightonu se koncem února pochlubila novým singlem "Codependent". Navzdory pouze tříčlenné formaci se kapele v písni, kterou si sami nahráli, produkovali a vydali, podařilo vytvořit mohutný zvuk.
Škatulkování jejich posledního počinu do konkrétního hudebního žánru by bylo zavádějící, ale nejblíž se nabízí post-grunge, dirty rock, shoe-gaze. V každém případě zvuk, který chytí za ucho nejenom příznivce alternativního rocku. Atmosféru skladby skvěle dokresluje paranoidní videoklip, který navozuje pocit dvojí reality.


Po loňském 5skladbovém EP "Nature Trip" novou nahrávkou dál posouvají hranice svého DIY zvuku a celkem s jistotou lze říct, že toho nebudete mít dost. Pro kapelu bylo důležité do konečné podoby singlu zachytit atmosféru syrového dema. Co se nálady týče, z videa i zvuku je patrná touha po úniku. K tomu Nature Trip dodávají: "Jestli se při poslechu 'Codependent' budete cítit alespoň trochu jako my, když jsme to psali, můžeme to považovat za splněný úkol".

Sestavu Nature Trip tvoří Aleš a Ota (ex-Pilot Season) a Víťa (ex-Self Talk).


Nature Trip - Codependent

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení