TOP ALBA 2020 podle redakce Fakkera (I.): vybírá Dominik „Dom“ Šidlo

Vydáno: 01.01.2021 12:00 - Dominik Šidlo

Vybrat TOP desky letošního roku překvapivě nebylo tak těžký jako jindy. I přesto, že se mi pod kůži zas tolik alb nedostalo, ty, který se zaryly, mě doteď nepustily. Kvantitu výborných desek předčila kvalita, a to v tom smyslu, že v určitých případech mluvíme o adeptech do žebříčků nejlepších desek dekády.
Static-X - Project Regeneration Vol.1STATIC-X
Project Regeneration, Vol. 1

O tomhle projektu se hodně pochybovalo. Koho by taky napadlo znovu přivést k životu mrtvého zpěváka, vydat jeho hudbu, ukázat ho v klipech a dokonce i na živých koncertech? Static-X se téhle výzvy nezalekli a i přes hejty spousty fanoušků i hudebníků vydali placku, kde najdeme nápady i hlas nebožtíka Wayna Statica. Pánové dokonce zašli tak daleko, že za mikrofon postavili postavičku ve Staticově stylu jménem Edsel.. teda Xer0, kterou oficiálně uvedli jako nového frontmana skupiny. Album by ale sklízelo úspěch i bez tohohle comebackového hajpu, najdeme na něm to nejlepší, co jde z industriálního nu-metalu vytřískat. Od první do poslední vteřiny.

2. Bring Me The Horizon - Post Human: Survival Horror
3. Ocean Grove - Flip Phone Fantasy
4. Asking Alexandria - Like A House On Fire
5. Nior - Misfit

CO SE DO TOP 5 NEVEŠLO: Linkin Park - Hybrid Theory (20th Anniversary Edition), Black Veil Brides - Re-Stitch These Wounds, Emmure – Handsight, Savage Hands - The Truth In Your Eyes, King 810 - AK Concerto No. 47, 11th Movement in G Major



O rozuzlení příběhu Static-X, tajemného Xera a oživení projektu se dočtete v červnovém čísle Fakkera. K dostání na našem e-shopu.

Static-X F!

Static X - Bring You Down (Project Regeneration) Official Video



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení