Anthrax vydávají unikátní knihu s přispením Coreyho Taylora, Roba Zombieho i Gerarda Waye

Vydáno: 30.11.2020 16:20 - Ondra Weisbauer

Kniha ponese název podle jejich třetí a jedné z nejuznávanějších desek - "Among The Living" z roku 1987. A není to náhoda. Bude plná příběhů inspirovaných skladbami z právě této fošny.
Román v komiksovém kabátě by měl být plný ilustrací od velkých jmen z řad metalových hudebníků i slavných tvůrců komiksů. Mezi nám nejznámější patří určitě Corey Taylor, Gerard a Mikey Wayovi z My Chemical Romance, Rob Zombie a Joe Trohman z Fall Out Boy. Mezi dalšími potvrzenými jmény jsou "komiksáci" Grant Morrison, Brian Azzarello, Jimmy Palmiotti, Rick Remender a herec Brian Posehn.

Celou myšlenku knihy vysvětlil kytarista a jeden ze dvou zakládajících členů Scott Ian: "Různí autoři budou vyprávět příběhy o tom, co pro ně songy právě z tohoto alba znamenají a jak je inspirovaly. Nebudeme je nijak navádět ani říkat, co a jak chceme. Necháme všem těm umělcům volnou ruku a jsme zvědaví, kam to povede. Zrovna deska z roku 1987 je pro nás milníkem a důležitým bodem pro kapelu a myslíme si, že zafunguje dobře i takto tematicky."



Anthrax - Indians

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení