Machine Gun Kelly: „Já a Yungblud jsme moderní Elton John a Jimi Hendrix“

Vydáno: 09.11.2020 16:00 - Mates Krč

Machine Gun Kelly a Yungblud, to jsou dvě nově zářící hvězdičky posledních let, první jmenovaný navíc s čerstvým pop-punkovým albem. Stane se ze dvou výrazných postav hlas generace nebo jde jen o krátkodobé záblesky?
Pop-punkové album "Tickets To My Downfall" z dílny MGK, společné songy "I Think I'm OKAY" a "Body Bag" s Yungbludem. Lehce výstřední dvojička toho může společnými silami hodně dosáhnout. Pojí je navíc vzájemné sympatie a nepřehlédnutelný zápal, který do své tvorby vkládají. Machine Gun Kelly si dle svých slov v rozhovoru pro NME neoblíbil svého o sedm let mladšího kolegu jen kvůli hudbě, ale i pro jeho styl a image. "Jeho hlas je skvělej a láska k rock'n'rollu obrovská," uvedl muzikant.


Zpěvák, který svou kariéru začal v rapu, navíc sebe i Yungbluda vidí jako možné vlající vlajky alternativní hudby ve svých zemích. MGK v USA, jeho kolega zase v Británii. "Ty se o to postaráš tam, já zase tady. Vytvoříme takovou unii rockových hvězd. Jsme jako Elton John a Jimi Hendrix," přiblížil svůj záměr hudebník.


"Rád bych také nastínil, jak obecně přemýšlíme o muzikantech, kteří hrají různé styly. Nevyměnil jsem žánry. Jsem jen rozmanitý. Nesmíme se takto limitovat. Limitování způsobí, že třeba koukáš na růžový nehty na mé ruce a nevěříš, že stejná ruka ti dá ránu. Vydal jsem čtyři rapová alba. Proč by páté nemohlo být jiné," reagoval Machine Gun Kelly v rozhovoru pro Kerrang.



Machine Gun Kelly - I Think I'm OKAY (Official Music Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení