VIDEO: Oli Sykes se v novém klipu Bring Me The Horizon topí v depresích

Vydáno: 23.10.2020 12:50 - Milan Říský

EP "Post Human: Survival Horror" z dílny Bring Me The Horizon už klepe na dveře. Novinka už koluje po síti, nicméně oficiální relase je 30. října. Nejčerstvějším soustem je singl "Teardrops".
Dystopie, cyberpunk i zvukový návrat k tvrdším kouskům. Novinka "Teardrops" všechny slibované promo řeči beze zbytku naplňuje a BMTH se vrací v parádní formě. "Zní jako klasičtí Bring Me The Horizon, ale s pocitem, že nic takového jsme nikdy předtím nedělali," popisuje singl Oli Sykes.


Zpěvák klip k singlu sám režíroval i editoval a čerpá z osobní zkušenosti s depresemi, které jej táhly ke dnu. I proto se natáčelo v podvodní nádrži, aby Sykes ztvárnil pocit bezmoci.

Novinka nabídne také již dříve vydané písně - Ludens z videohry "Death Stranding", červnovou "Parasite Eve" a nedávnou "Obey", ve které hostuje Yungblud.


Bring Me The Horizon do budoucna chystají i další EP, vždy propojená tématicky a zvukově. "Amo z roku 2019 beru jako takovou koláž všeho možného a žeru ji, ale zároveň si myslím, že je fajn poslouchat hudbu podle toho, jak to zrovna cítíš. Víš jak, někdy si pouštíš hudbu jen tak, protože jsi zrovna v nějaké náladě - máš radost, vztek, jsi smutný, cokoli... a to je jedna věc, kterou jsme v BMTH už dlouho neudělali. Od 'Suicide Season' v roce 2008 jsou naše nahrávky takové moc komplexní. Tak jsem si řekl, že by bylo fajn udělat něco tradičního, propojeného s jedním tématem a jednou atmosférou," dodává Sykes.


Bring Me The Horizon - Teardrops (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení