Crabcore je zpět! Attack Attack! chystají návrat

Vydáno: 19.10.2020 19:35 - Dominik Šidlo

Jo, fakt je to tak! Attack Attack! musí znát každá krabí hlava, protože právě podle nich se začal používat pojem crabcore. A kluci jsou ve studiu!
Tomuhle snad nikdo nevěřil. Dávno pohřbená metalcorová banda to ale fakt myslí vážně. Projevení aktivity na sociálních sítích bylo prvním náznakem, že se něco děje. Komentář od producenta Joeyho Sturgise (Asking Alexandria, Blessthefall, Miss May I) nadchnul ještě víc!

Podle webzinu Note To Scene, kteří prý čerpájí informace přímo od členů kapely, se pánové vrátili k sobě a jsou ve studiu. Line-up je ale zatím neznámý. Postaví se za mikrofon původní vokalista Austin Carlile, který se odporoučel z Of Mice & Men? Nebo se ke svým bývalým kumpánům vrátí Caleb Shomo, který aktuálně řádí v Beartooth? Taky se může stát, že to nebude ani jeden z nich.

Attack Attack! byli ve svých nejlepších letech jednou z nejvlivnějších metalcorových kapel na scéně, za což se z velké části zapříčinil právě Joey Sturgis. Teď jsme napnutí jak trenky, s čím (a s kým) se pánové vytasí tentokrát.



Attack Attack! - Stick Stickly (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení