Co by změnil Corey v kariéře Slipknot? Jen jednu jedinou věc!

Vydáno: 26.10.2020 12:50 - Milan Říský

Tažení maskované devítky je plné nejen úspěchů, ale také pádů, bojů s vnitřními démony a personálních otřesů. Přesto, pokud by zpěvák Corey Taylor mohl něco vrátit zpět, byla by to pouze jedna jediná věc.
Smrt basáka Paula Graye. Jeden ze zakládajících členů formace zemřel po předávkování morfiem a dalšími léky proti bolesti 24. května 2010.
"Určitě bych našel dost věcí, které by bylo možné změnit, ale neudělal bych to. S výjimkou toho, že bychom měli Paula zpět," prohlásil Taylor, který v posledních týdnech vydatně promuje svou novou sólovou desku CMFT. Možná překvapivě nezmínil ani podivný odchod Joeyho Jordisona (2013) a Chrise Fehna (2019) ze Slipknot. Toho očividně nelituje.


"Prošli jsme si vším, čím jsme museli. A vím, že by spousta lidí skopla vlastní matku do silnice, kdyby je to dostalo tam, kde jsem já," dodává Taylor k úspěchu.

Zpěvák samozřejmě poškádlil i fanoušky Slipknot zmínkou o sedmé desce, o níž prý začal Clown přemýšlet. "Je zatraceně kreativní a následně inspiruje Jima Roota. Nemůžu se dočkat," prohlásil.


Slipknot jsme měli na titulce ve Fakkerovi 12/18. Kromě toho je v časáku i plakát kapely. Seženete v našem v eshopu.

Slipknot F!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení