Ozzy Osbourne: „Makám na nové desce“

Vydáno: 01.10.2020 11:20 - Mates Krč

Zdálo se, že únorová sólovka Ozzyho Osbourna může být dle jeho vlastních slov poslední. Ale bude mít nakonec Ordinary Man svého nástupce? Na třinácté sólovce Ozzyho se podle jeho vlastních slov pracuje.
V rozhovoru s Radio.com Ozzy překvapil informací, že začal pracovat na nové placce spolu s producentem Andrewem Wattem, který má se zpěvákem na svědomí i letošní fošnu Ordinary Man. "Ráno mě to zvedá z postele. Kvůli tomu tady stále jsem," prohlásil Osbourne. "Tvorba poslední desky mi zachránila život. Je to lepší než sedět a čekat, než ta zkurvená pandemie skončí. Řekl jsem, že bych měl udělat album. Že mám na to teď všechen čas světa," doplnil.


Legendární zpěvák Black Sabbath nahrál poslední vyvedené album Ordinary Man s producentem Andrewem Wattem, který si zároveň vzal do ruky i kytaru. O basu se postaral Duff McKagan z Guns N' Roses a za škopky se posadil bubeník Red Hot Chili Peppers Chad Smith.

Ozzyho poslední měsíce trápily velké zdravotní problémy. Zrušil tour na rok 2019 a přesunul ji na letošek. Tu zase zrušil Covid-19. Pandemie také zarazila zpěvákovu cestu do Švýcarska, kde se měl setkat s doktorem specialistou na Parkinsonovu chorobu. Ordinary Man je rozloučka se životem, ozývalo se po vydání desky. Jenže Osbourne se nevzdává. A ještě neřekl poslední slovo!


Ozzymu, jeho zdravotním problémům, aktuální desce i možné budoucnosti se věnujeme celkem na šesti stránkách v dubnovém Fakkerovi. Najdete tu i další nálož (ne) věřitelných historek a taky tři unikátní fanouškovské plakáty. Časopis seženete přes náš e-shop.


Ozzy cover story 2020



Ozzy Osbourne - Ordinary Man (Official Music Video) ft. Elton John

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení