VIDEO: I Butcher Babies to šlape v obýváku

Vydáno: 20.09.2020 18:58 - Kamila Ungerová

Online European Metal Festival Alliance mohl kdokoliv před více než měsícem sledovat z pohodlí svého obýváku anebo klidně z bazénu.
Někteří jej zkraje srpna sledovali v sedačkách Horror Cinema na festivale Josefoff, neboť Brutal Assault – tvůrce jednoho z mála letošních skutečných metalových festivalů – byl také spolupořadatelem European Metal Festival Alliance 2020. 

Do zástupu metalových hvězd, které pro účely této akce neposkytly záznam svého staršího koncertu, ale rovnou natočily nový ve svému obýváku či domácím studiu, se zařadili také Butcher Babies. A zatraceně jim to šlapalo, přestože jednotlivé členy formace dělily desítky, stovky a možná i tisíce kilometrů. 

European Metal Festival Alliance postupně zveřejňuje záznamy odvysílaných koncertů, ke kterým se původně dostali jen ti, co si zakoupili online vstupenku anebo se právě zúčastnili malé edice Brutal Assault aka Josefoffa. 

Vedle Butcher Babies jsou na YouTube k mání Venom Prison, Primordial či Rotting Christ. V době bolestně dlouhého koncertního celibátu velmi žádaný obsah.  

 

Butcher Babies - European Metal Festival Alliance (Full Show Live)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení