VIDEO: Nedělejte z nás idoly, hlásí Hollywood Undead v novém tracku

Vydáno: 11.09.2020 11:00 - Petr Adámek

Hollywood Undead se po krátkém čase od vydání alba New Empire, Vol. 1 opět hlásí o slovo. Venku je čerstvý track s klipem "Idol", který předznamenává vydání albového pokračování New Empire, Vol. 2.
Hollywood Undead vždy balancovali na hranici mezi rockem a rapem, přičemž "Idol" s hostujícím rapperem Tech N9ine spadá jednoznačně na rapovou stranu. Skladba s názvem "Idol" kritizuje jakousi idolizaci známých osobností, přičemž zpěváci v textu sdílejí své negativní zážitky v naději, že odradí další fanoušky od podobného chování.

Termín vydání kompletní nahrávky New Empire, Vol. 2 zatím není známý. Jednička vyšla letos na jaře a přinesla pecky jako "Already Dead", "Time Bomb" nebo "Heart of a Champion".


Hollywood Undead živí nejen hudba, ale taky prodej marihuany, kterou sami legálně pěstují. Vše o businessu s trávou, úskalích pěstování, přednostech kouření trávy a samozřejmě i nějaké ty zhulenecké historky najdete v třístránkovém rozhovoru s Johnnym 3 Tearsem v dubnovém Fakkerovi. Časopis seženete přes náš e-shop.


Hollywood Undead F!



Hollywood Undead - IDOL feat. Tech N9ne (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení